Kids

Peke Park La Manga
(afstand: 10 min.)

Het Peke Park is ontworpen om kinderen, jong en oud, onvergetelijke momenten te laten beleven. Speel sporten zoals tennis of paddle tennis, minigolf, en zoveel meer. Leef je uit op de springkastelen en trampolines. Geniet van de kinderspeelplaats met spelletjes en attracties.

Er zijn restaurants, bars en grote terrassen in het park aanwezig.

https://www.pekeparklamanga.com/

Openingsuren: 09.00u – 19.00u.

Tentegorra Aventura
(afstand: 30 min.)

Gelegen in een bevoorrechte natuurlijke omgeving op 5 minuten van het centrum van Cartagena. Ontdek de multi-avonturencircuits met tokkelbanen, het grootste plantendoolhof van Spanje, de zwembaden met glijbanen en alle andere activiteiten.

In het Laser paintball kan je deelnemen aan het meest authentieke en echte spel van gesimuleerde gevechten. Het verschilt van het traditionele Paintball, omdat er geen blauwe plekken meer zijn door de kogelschoten en die ongemakkelijke maskers op het gezicht.

http://www.tentegorraventura.com/

Openingsuren: maandag tem vrijdag van 10.00u tot 17.30u.

Club Hipico Maipe
(afstand: 30 min.)

Paardrijlessen of gewoon een paardenuitstapje als onderdeel van een vakantie. Club Hipico Maipe heeft alles wat u nodig heeft. De faciliteiten omvatten stallen voor maximaal 50 paarden, een zandoefenring van topkwaliteit van 80 x 50 meter, een overdekte ring die perfect is tijdens die warme zomermiddagen en een groot paddockgebied.

http://www.clubhipicomaipe.com/

Openingsuren:
Maandag tem vrijdag van 08.00u tot 21u00.
In het weekend van 08.00u tot 14.00u.

Golf Delux, Los Alcázares – minigolf
(afstand: 30 min.)

Speel op de grootste kunstgras adventure golfbaan van heel continentaal Europa! Ze zijn 7 dagen per week, het hele jaar door geopend op Golf Delux en ze nodigen groepen, verenigingen, families en individuen uit om te komen genieten van de verschillende golfspellen. Geniet van een drankje en een hapje op het terras. In de clubhuisbar is een restaurant.

http://www.golfdelux.com/

Openingsuren: maandag tem zondag van 10.00u tot 19.00u.

Aqua Nature Murcia
(afstand: 50 min.)

Het waterpark Aqua Nature Murcia bevat een speciaal bad voor de allerkleinsten, een splashpark en zoveel meer. Voor de grotere kinderen is er een enorme hemelsblauwe, open hemelglijbaan die je het gevoel van adrenaline en de kracht van snelheid laat ervaren dankzij het rechte en losse ontwerp. De Black Hole: dompel jezelf onder in de 360 graden gesloten buizen en laat je genieten van ongelooflijke sensaties. Gekenmerkt door zijn glanzend witte en ruimteturbine look, biedt de Speed Hole een vrije val met een duizelingwekkende helling die je de rillingen over de rug doet lopen! Er is ook een dierenpark Terra Nature.

https://murcia.terranatura.com/

Openingsuren:
De zoo vanaf 10.00u.
Het waterpark vanaf 11.00u. 

Aquapolis Torrevieja
(afstand: 50 min.)

Het waterpark Aquapolis Torrevieja heeft supersnelle en hoge glijbanen. Voor de allerkleinsten is er een speciaal kinderzwembad met waterattracties. Speciale attracties zijn o.a. de watervallen, het golfslagbad en een kalme Amazonerivier.

https://torrevieja.aquopolis.es/

Openingsuren:
Maandag tem donderdag van 08.00u tot 20.00u.
Vrijdag van 08.00u tot 19.00u.
Weekends van 10.00u tot 18.00u.

Acuario de la Universidad de Murcia
(afstand: 55 min.)

Als je in de regio Murcia verblijft, stap dan binnen in het Aquarium van de Universiteit van Murcia. Je ziet hier prachtige, kleurrijke vissen van over de hele wereld. Zeker een aanrader voor de kids.

https://www.um.es/web/aquarium/

Río Safari Elche
(afstand: 1u 15u)

In dit dierenpark vind je allerlei dieren o.a. lama’s, kamelen,  olifanten, tijgers, apen, flamingo’s en reptielen. Je kan met een treintje door de wilde dieren rijden. Je kan ook de voedermomenten bijwonen. Neem zeker ook uw zwemkledij mee want er is ook een zwembad aanwezig. Voor elk wat wils.

www.riosafari.com

Openingsuren:
Elke dag van 10.00u tot 18.00u.